Psyksöndag

Förmodligen var det tack vare lördagens solenergi vi åstadkom en hel del denna dag. Förmiddagen bestod av ursinnigt ikeaskruvande som resulterade i en obegripligt stor hög wellpapp som får pryda hallen. Under tiden detta pågick hände något. Det gjordes en citronpaj och det bakades bröd. Tydligen gick inte ikeaskruvandet så fort som jag tyckte.

Dagens recept (vi firade givetvis San Valentino med dunder och brak).


Den absolut viktigaste punkten är att lägga upp allt så man kan börja. Tomatberget var själva kärnan i tomatsåsdelen som var doserat för cirka 22 personer.


Såsen rördes ihop samtidigt som nedan fantastiska köttpizza rullades ut. Lammfärsen hade blandats med riven lök, vitlök, ströbröd, yada, yada yada och plattades ut till en slags pizzabotten. Fyllningen bestod of yada plus yada plus blad.


Det rullades ihop till en rulltårta för att sedan ligga och brinna i ugnen under lämplig tid. Resultatet ser man nedan, ser kanske lite torrt ut men det avvärjde vi effektivt.


Efter att vi utspisat detta med en obligatorisk Prosecco var det dags för ännu en omgång Alfapet. Eftersom Veronica inte smält senaste förlusten ville hon egentligen spela redan till frukost. Hon är en fantastiskt dålig förlorare och anser sig inte kunna förlora mot någon som är sämre än henne. Dvs jag. Hon är övertygad om sin förträfflighet och anser sig lida av otur.

Vinster, Andreas 2, Veronica 1

Senaste matchen spelades efter att Veronica "slipped me a micky" med rohypnol och den blev oavgjord. /A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0