Det grövsta flygdebaclet

Tidigare har det dokumenterats vissa flygfiaskon.

Första: Länk
Andra: Länk

Nu gör vi då ett tillägg tillägnat Madde och Tobbe.
Under lördagen skedde vissa förberedelser i form av packning och inköp av typisk italiensk ost. Under musikaliska former regisserade av Queen som spelades på Virgin radio begav vi oss i bilen mot Malpensa. I sann skämtanda spexar jag till det med att säga: Eftersom ni flyger EasyJet så får ni säkert 5 extra timmar att shoppa på flygplatsen. Lämnar av. 

10 minuter senare ringer telefonen där besökarna förklarar att EasyJet behagat ställa in flygningen. Detta gjorde de för inte mindre än 5 dagar sedan. Vi kan bara förmoda att Udo, från tidigare inlägg, lagt in ett preventivt bombhot så att han kan plundra hotellrum på Ibiza medan gästerna i full fart njutit av mangadrinkar i bar underkropp. 

Vis av erfarenhet har nu gästerna bokat in en långt ifrån lågprisflight hem till Luleå med SAS. Världens punktligaste flygbolag. 

Till er som flyger EasyJet. Titta er själva i spegeln så ser ni vart felet är i bokningen. Precis där. Framför dig. Din spegelbild. För med all info genom detta forum som förklarar att EasyJet inte är att lita på är det rent dumdristigt att försöka sig på dylikt. Men det kan finnas värre ställen i världen att vara strandad på än här i pittoreska förorten Paldiski, förlåt, Arese. 

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0