Bellagio, Como

Här har inte skrivits mycket på sistone. Detta då vi haft fullt upp senaste dagarna med diverse turistandet och omkringfarande. Här summeras dock dagens utflykt i bilder.
Garmin ledde oss fel väg mot Bellagio. Den förutsatte att vi ville åka färja, vilket vi också gjorde utan större problem. Morgonen var fin, molnfri med lite dis som brändes bort stegvis av solen.
Här är enda bilden där de Pajalafödda står med ansiktet mot kameran. Därmed inte sagt att de tittar IN i kameran.
Vi var svenskt tidiga till socitetslunchen på Chalet Gabriele. Märkligt med det flygande föremålet på denna bild. Oklart vem som ville dräpa mig här.
Lunchen bestod av tre rätter varav detta är ett axplock av den första. Huvudrätten var gjord för en tysk bergsskogshuggare som dräper vildsvin med tusen nålar. Med detta menas att den var aningen för rejäl för vårt sällskap.
Man kan se restaurangen just bakom fotografen i denna spegelbild i Ray-Ban-kopian.
Sällskapet fann det lämpligt att ta en kaffe i lilla Como. Efter detta tog vi una passegiata på gränderna där vi fann sol blandat med dis.

Dagen avslutades med vansinnesshopping på något som kan liknas vid Blomsterlandet vilket medför ett storsatsning på trädgården imorgon. Tydligen ska det planteras apelsinträd. Detta kommer givetvis göras i bar kaka, trasiga jeans och en cigarill i mungipan.
Just det, det kan vara så att undertecknad vann i Alfapet igår mot hela sällskapet. Dock ingår inte detta i den officiella statistiken som ligger på en styvbrorssida till www.nhl.com.
/Andreas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0