Aubergine ska tydligen vara populärt

Planen var restaurang, det blev det, men i vårt eget kök. Det stora problemet med detta är att man måste handla. På en plats som liknar Normandie. Darwins överlevnadsteori gäller där. Folk skriker, folk kör på ens hälsenor om och om igen för att förvissa sig om att de blöder ymnigt. När man tror att man hittat en parkering med vagnen är det genast någon där och förklarar ivrigt om hur jävla ivägen man är. Veronica brukar beskriva mig som paniskt apatisk med flimrande blick. Hon erbjöd sig denna fredag att åka dit själv. En hjälteinsats som slutade i nedan beskrivna gemensamma insats. (självklart fick sig hunden en promenad under tiden handlandet skedde med resultatet av ett gäng pluttar)

Det skulle lagas till Auberginegratäng, det skulle skivas, saltas, svettas samt hackas och smashas stekhet peperoncino. Undertiden marinerades det kött. 


Veronica tyckte att päron, getost, honung och pinjenötter borde passa som förrätt. Det rostades nötter, det stektes skivade päron. Helt plötsligt var det där det godaste jag ätit.


Om någon undrar hur detta passar in i mitt fitnesspaket så är svaret: Det gör det inte. Det gjorde heller inte dagens biltur på ett adekvat vis. Tror att ryggen är av på cirka 5 ställen.


/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0