Vi åkte upp på en kulle

Efter en fredag som slutade med hällregn och fotbad i ballerinaskorna fortsatte helgen med en tur till Barolo. Efter en lunch som tog väldigt lång tid tyckte Andreas vi skulle åka upp på en kulle och "göra någonting". Så vi åkte upp på en kulle. Vi slingrade oss fram på vägar som blev allt smalare och guppigare för att till slut hamna på en gård. På gården möttes vi av ett gäng busiga hundar, och farfar 90 år. Farfar, som var överlycklig över den oväntade kvinnliga fägringen hämtade sin son. Sonen som verkade nöjd över att få en anledning att ta en vinpaus, tappade generöst ur faten.




På gården fanns även valpen Fioco. Och hade inte bilen varit full med vinlådor, kanske även Fioco fått följa med hem. 

Nu sitter Camilla och Malin snart på ett flyg tillbaka till Luleå. Och vi tackar, bockar och hoppas flaskorna i resväskorna håller.

Kommentarer
Postat av: Daisan

Furu, om det nu är ett par Björn Borg-sulor jag ser på sista bilden så har vi likadana skor. Män med klass. Om det även är en man bag runt din kropp så är vi ännu mer rätt ute. Är det en kameraväska eller midjeväska så betackar jag mig. När börjar du med "dagens outfit" på sidan?

2010-09-27 @ 19:15:47
Postat av: Andreas

Du har rätt i båda påståendena. Björn Borg och man-bag a.k.a. bögslunga. Jag bär den stolt. Vi bar även stolt hem 48 flaskor vin.

2010-09-27 @ 20:46:13
Postat av: Camilla

Alla vinflaskor höll hela vägen hem och dessutom så åkte väskorna hela vägen till Luleå galant...utan att behöva kånkas över hela Arlanda! Vilken lyx! :-)

2010-09-29 @ 12:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0