Tillbaka i Arese

Inga riktiga bilder har hunnits med, men i punktform kan man summera återfärden så här:
  • Det tog 1,5h för "Park to Fly" att hitta vår bil. De tidigare kriminella hade undvikit att sno allt av värde utan bara lämnat en lätt doft av rök i bilen. Sötaktig sådan. Vi anlände hemma cirka 01:20.
  • Pigna har återkommit och firat detta med att återigen pinka in revir här och där. Bland annat har hon "märkt" en matta som Veronica vävt under de få minuter vi tog fram den för att se om den var rak.
  • Insett, den hårda vägen, att el och gas inte kommer gratis. Förmodligen har någon McDonalds kapat vår el -och gasledning.
  • Svårt trötta gjorde vi tacos till middag, en lätt version av detta med mineralvatten. Jag gjorde en riktig machosallad.
Det har även införts en ny lag i Italien insåg vi:
  1. Plastpåsar är förbjudna, nu kan man istället frakta sin mat i undermåliga ekologiska påsar som går sönder blott man ser på dem.

Lagar man behållit:
  1. Berlusconis åtalsimmunitet - Han ska kunna fortsätta fatta beslut hur han vill.
  2. Berlusconi har även lyckats klänga sig kvar vid makten och kan fortsätta fatta beslut som påverkar Italien i många år framåt. Man kan undra vilka konsekvenser en 75-åring hinner med av sina beslut. Förmodligen har han funnit den heliga graalen och lever många år till.
  3. Alla som röstar mot honom ska ha möjligheten att komma till sans med osannolikt frikostiga "gåvor"

Vi går ett nytt år till mötes med stor förväntan

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0