Det var färdigmarinerat...


...när man pep hem från jobbet. I sann 50-tals-stil stod i princip allt färdigt inför middag. Det var efterrätter, getostkrämer, förrätter och framförallt färdigmarinerad kyckling. Mina uppgifter bestod då att fixa en fredagsfrisyr hos den otroligt lokala frisören samt grilla i 6 minuter. Frisören har tagit väldigt hårt på att de råkade raka bort allt en gång. Numera står de och klipper i luften och slänger fram hår från någon annan patient framför mig för att få det att "verka" som de klippt. Men det har de inte. Numera får jag be dem faktiskt använda saxen och inte luftklippa. Bra. 




Enligt god sed är det bra att stå ute och gasolgrilla med fredagsfrisyr under en markis när det mellan åskblixt och mullerljud är mindre än en sekund.


32 grader och sol utbyttes på kort tid till svårt hagel och 18 grader. 



Chef Veronicas skapelse för dagen.


Mascarponecreme med ananas och mynta. Det är gott för den som kan.

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0