Axplock av semestern så här långt

Vi har spenderat 9 dagar i Sverige nu. Inte varit särskilt stilla. Inledningsvis hamnade vi i Luleå efter att framgångsrikt flygit med bättre bolag än EasyJet. SAS och Lufthansa för att vara exakt. 


Vi härbärgerades av den aggressiva mannen på bilden som kastar en bil. Hans två föräldrar hjälpte även till med detta i stor utsträckning. Tack för det. 

Sedan åkte jag själv på pojkträff i Överkalix, stabilt gäng som blir en aning tröttare för varje år. Tackar barbröstade Partanen för detta arrangemang. 



Sedan åkte vi till Pajala och senare ett ställe som hette K----järvi utanför Saittarova där vår fiskeguide var den enda lyckosamma. Rova den äldre för ett samtal här med sin fisk. Sedan såg vi andra till att bottenförankra alla hans fiskeredskap. Tur att mamma Rova försett oss med cirka 7kg kött att grilla. 


Ingen vidare lycka för den här tjejen, men vi var lika glada för det. Att elda 3 kubikmeter björkved är minst lika trevligt. Vi tackar fiskeguiden KG Rova för denna eminenta upplevelse. 

Vi har även hunnit med Kusin Magnus med familj i Skellefteå och Bysse med familj i Övik. Er tackar vi också för ert värdskap. Nu står familjen Furucrona för värdskapet med viss framgång. Efter ett par hundra mil i repad hyrbil styr vi snart mot Italien igen, där kommer vi att röra oss mindre.

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0