Vi tittar inte på tv, men.

Klockan är 18.30. Jag tror vi ska åka och handla tillsammans. Det visar sig att jag har med mig en person som drar kundvagnen, samtidigt som han stressat följer matchen Luleå-Frölunda på sin mobil. Plötsligt visar han en otrolig vilja att hjälpa till. Springer och hämtar juicen. Då vet jag, nu är det paus och det gäller att skynda på så vi hinner hem innan periodpausen är över.



Vi brukar prata om hur skönt det är att bo i Italien. Hur skönt det är att släppa alla tvångsmässiga tider att passa som man hade i Sverige. Melodifestivalen, CSI och allt annat som bara måste ses på tvn. Men så är inte riktigt fallet eftersom Andreas har ett nästan sjukligt behov av att hålla koll på hockeyresultaten. För elitserien. NHL. Och när det nu tar en paus; OS. Inte bara resultaten, utan ALLT. Maniskt sitter han framför datorn och letar bland artiklarna. Hur mår Foppa? Vem spelar i förstafemman? Hur hur hur ska vi kunna följa matcherna från Italien?

Det senaste undrar jag också. Hur ska vi kunna följa Sverige i OS på ett bra sätt när italiensk tv tycks fokusera mer på skridskor än ishockey? /V


Kommentarer
Postat av: Anna

SVT play visar väll allt live?

2010-02-14 @ 16:34:18
URL: http://www.nsominorrland.com
Postat av: Jesper

Luleå - Frölunda var en bra match.

2010-02-14 @ 18:33:14
Postat av: sunken

vi hade samma potentiella problem här i Kanada, men de är helt galna och visar ALLT. Iaf de grenar Kanada har en chans att vinna guld. SVT play fungerar inte utomlands - något med sändingsrättigheterna. Iaf inte i Kanada...

2010-02-14 @ 18:39:13
URL: http://langastorasvangar.blogg.se/
Postat av: Veronica

JA, SVT play verkar funka lika bra i Canada som i Italien. Inte alls.



Måste vara Radiotjänsts fel?

2010-02-14 @ 19:54:55
URL: http://unabellavita.blogg.se/
Postat av: Daisan

Testa http://www.privatvpn.se/index.php eller https://www.relakks.com/ för att få en svensk ip-adress. Finns förmodligen gratis såna tjänster också. Vet dock inte hur väl det funkar när man ska streama video. Furu, kan du inte bara köra via Sandviks svenska VPN eller har du inte någon sådan nu?

2010-02-15 @ 17:55:34
URL: http://VPN

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0