Man och Hund

Den ironisk lagda läsaren kan här inleda en ifrågasättning av både Man (chipstuttar) och Hund (en fruktansvärt misslyckad avling mellan katt och kanin). Oavsett så kvarstår faktum att Hunden inte fick resa hem med sin Matte. Det innebär således att undertecknad och Hund för första gången spenderar tid på tu man hand. Genast utlyste undertecknad en veckas bootcamp med tuff stämma. Bootcamp i den bemärkelsen att utsättas för situationer man inte riktigt klarar av. Ibland kan det även anses vara en hälsorisk för hunden, vilket har ledit till an avtrappningsfas i bootcampen.
  • Värmeslag - Undertecknad tyckte att det var en utomordentlig idé att, under ett kort telefonsamtal, svinga runt en kanin som hunden jagade i 32 graders värme. Resultatet blev Hund med hjärtslag som en fluga (har de hjärtan?) som låg på stengolvet och försökte gnida in sig i kyla. Sedan spelade hunden död i cirka fem minuter.
  • Vattenskräck - Nästa episod blev således ett kallt bad - resultat: en vattenrädd hund. Det kan ha blivit lite snabbt gjort.
  • Vattenskräck 2 - Genom jurist-termen "Adekvat kausalitet" kan man härröra nästa skräck till tidigare händelser. Undertecknad och Hund åkte till en sjö. Hund blev varm. Hund måste få vatten. Hund ska lära sig simma på djupt vatten. Hund fick sin vattenskräck fastetsad i hela pingishjärnan.
  • Köldskräck - Slutligen har Hund lärt sig vad en AC inställd på 19 grader med full fläkt betyder. Hänvisar till bilden nedan där Hund försökt ta skydd och undrar när i hela helsefyr idioten till undertecknadska dra upp värmen.


Både Husse och Hund är numera svårt förkylda


Det går fortfarande att grilla. Men utan en hel del tillbehör som vanligtvis kommer från köket per automatik (??) Köttet på bilden var marinerat i rökig whiskey samt krydda från Sydafrika som var svåreligen överdoserat

Bilderna blir av sämre kvalitet när inte adekvat kamera finns tillgänglig.
/A

Kommentarer
Postat av: Karlavagnen

Tack för ett gott skratt!!! Stackars liten hund!!! :-)

2011-07-03 @ 11:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0