Giro d'Italia

Girot har givetvis vart en viktig händelse här i Milano där målgången har gått. Vi har dagligen åkt fel för att försöka följa detta spännande lopp med bilen. Problemet med just bilen har varit att vägarna är avstängd, för bilar i allmänhet.

Enligt rykten var Michael "Roddarn" Andersson med i loppet. Vi fann det en smula märkligt eftersom han inte var med i startuppställningen. Men alla som känner Roddarn vet att han helt enkelt kan vara vart som helst eftersom han har fullgjort ett rekordlågt antal lopp. Detta på grund av oräkneligt antal felkörningar. "Nedför är bättre än uppför, ha ha ha" är ett klassiskt citat från den annars konditionsstarke Roddaren. Enda loppen han var känd för att avsluta var klassiska "Postgirot" som de facto endast hade vänstersvängar. "Jag gillar en bana som är förutsägbar" är ett annat klassiskt citat som får många att undra varför han inte valde velodromcykling. Enligt uppgift tyckte han om att åka runt sjöar för att "det är så jävla skönt att vara rätt"


Här ses "Roddarn" med sin näst käraste cykel, "Bockstyret". Hans absoluta favoritcykel som han sällan gjorde några vidare resultat i var hans "Limpsadel" med plastpluppar i ekrarna som gjorde att "det lät så jävla coolt". Lägg där till flaggan därbak som var en tidsenlig sydstatsflagga. 


Ovan ses en autentisk bild på en kille "Franco" som inte hade något att göra med tätstriden. Denne man befann sig i Arese faktiskt men rörde sig med en auktoritet som om han var bäst. För de långa sträckorna förklarade han att han hellre använder rymdblöja än "att hänga ut den".

Han som åkte rätt, en av få, Alberto Contador.

Allt som allt var det svårt att koncentrera sig de veckor som Girot pågick men vi var väldigt glada att få vara med om detta. 

/A

PS: Få fakta är rätt i denna artikel, kanske endast att Alberto Contador vann. DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0