Ett semestermöte (?)

Under semestern utsattes vi för en mängd samtal och andra människor. Något som häftade fast var våra grannar på Masserian ”Tenuta Badessa”. Där hade vi förmånen att bo bredvid ett par av oklar härkomst, det var dock klart att de vare sig var från Italien eller Sverige. Vi tyckte oss höra tysk brytning på mannen och mitt-väst-europeisk härkomst av kvinnan. Det som häftade var en diskussion som man undrar hör hemma hos ett par som känner varandra.

Våra uteplatser skildes åt endast med en halvtät häck och under detta samtal tystade vårt eget i beundran vad som pågick 2 meter bort.

------

Mannen förklarade ovärdigt detaljerat hur han betalade på internet för olika tjänster. Hur han krypterade sina lösenord i 120 bitar, eller till och med mer om han skulle köpa något riktigt fint såsom en mikrovågsugn.

Kvinnan svarade intresserat:Ok?

Mannen driver vidare i en monolog om hur mycket han tjänar. Extremt detaljerat utan att, för oss, avslöja sitt yrke.

Kvinnan svarade hänfört: Jaha?

Mannen anser sedan dialogen som mer eller mindre avslutad med att återgå till sitt LAN-party med vemsomhelst som är online på World of Warcraft med tillhörande ljudeffekter.

Kvinnan svarar med att: Jag behöver ta en promenad, vi ses senare…..eller?

……

Vi, jag och Veronica, som givetvis satt i en djup dialog kring livets värde och priset på vin satt stumma av förundran en längre tid efter detta icke-möte med ett annat par.

För övrigt är jag övertygad att alla par som är stolta ägare till Nikon systemkameror överlåter själva fotandet till kvinnan i förhållandet. Iaf till 90%.

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0