Mannen, hunden, berget

Ja, som Veronica redan antytt så är det snart dags att lämna hemmet. Pigna vill få ut så mycket hon bara kan av den här sista tiden - så hon bestämde att vi skulle upp en sista gång på Bolletone, berget som skänker en fin vy över Comosjön. Pigna försvarade sitt val med att säga att varför i helvete ska jag alltid behöva bära hundhuvudet. Bara för att ni har opposable thumbs ska inte ni tro att ni bestämmer över mig. Vi skrockade och sa att hon hade rätt. Sedan visade hon upp en fenomenal krökt rygg uppe på toppen i vanlig ordning. Det är ingen stridshund, det där.
Detta inlägg hamnar i kategorin "hundblogg" och vi hoppas ni accepterar det. Imorgon förbereder vi oss på en riktig grillfest där den sista gasolen ska brännas för att fira alla de fina grillstunder vi haft. Huruvida just DU är intresserad av detta vet vi inte. Vi tror oss känna de flesta av er som läser, skrockar, skakar på huvudet eller bara har för mycket fritid på arbetet. Vi har en avancerad statistikfunktion där vi ser att ni är cirka 30-40 personer som dagligen kikar in här. Ni sitter de flesta på olika obskyra orter i Sverige, men vi vet att vi har en finne där ute, en kines, en engelsman. Vi hoppas i alla fall att ni uppskattar att i lönndom smyga in här - och vi tackar er. 


De kommande dagarna kommer det komma en kavalkad av inlägg där vi summerar vår vistelse i detta land. Mest för vår egen skull, så vi kommer ihåg vad vi tycker om eller inte. Kanske får DU även idé om hur DU vill uppleva Italien efter detta också. 

/A

Kommentarer
Postat av: Daisan

Ge mig en sista bild på en riktig fin Bistecca alla Fiorentina. Det är allt jag begär. Gärna från alla möjliga vinklar. I alla stadier från rå till uppäten.

2012-03-23 @ 23:18:46
Postat av: Peter

En kines? Vem kan det vara?

2012-03-24 @ 02:36:49
URL: http://blog.peterandersson.net
Postat av: Andreas

Peter Potatoe! Där satt den. Vi glömde att du var kines. /A

2012-03-24 @ 23:40:55
URL: http://unabellavita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0