Sju dagar kvar

En vecka. Sen kommer flyttgubbarna och vi får bo någon annanstans. Det jag kommer sakna mest med vår lägenhet är ju helt klart trädgården. Och det bekväma i att man kan öppna dörren från sovrummet och släppa ut Pigna lite snabbt på mornarna. 

Igår gjorde jag sista lektionen som engelsklärare. Kommer nog till och med att sakna de intensiva ibland hopplösa italienska barnen litegrann.


Pigna in action. Inser att vi har ganska många gasbehållare som vi måste iväg med.

Kommentarer
Postat av: Karlavagnen

Finaste Pigna! Blir trist när ni flyttar! Trots att vi inte känner varandra så gillar jag att läsa om era inlägg om livet i Italien. Låt gärna bloggen ligga kvar så att man kan gå in och kolla era rekommendationer på restauranger etc...

2012-03-22 @ 13:17:25
Postat av: Andreas

Du är fin du Karlavagnen. Vi uppskattar att du tycker om det vi skriver. Samtidigt uppskattar vi att du kommenterar det du finner intressant. Det blir ju som roligare att skriva då :)

2012-03-22 @ 18:11:53
URL: http://unabellavita.blogg.se/
Postat av: Karlavagnen

Äsch! Men jag kommer att sakna er. Först visste jag inte om jag vågade kommentera eftersom jag inte känner er, men kunde inte låta bli. Ni skulle bara veta hur epic ert inlägg om flygkabinen och italienaren som pratade TUTTIFRUTTI. Det inlägg har räddat förståndet på mig emellanåt och jag har anamat uttrycket TUTTIFRUTTI när jag är trött och det blir för mycket bladder (även om jag förstår språket ganska bra).

2012-03-23 @ 22:05:37
Postat av: Andreas

Karlavagnen - du påminner mig att det är som bäst att skriva medan man är genuint upprörd. Vi läste inlägget en gång till och skrattade båda två. Vi önskar dig båda en lång (?) och trevlig vistelse i Italien. Om det är i Rom du härskar ser vi fram emot fina tips där. För Italien är landet som blir vår semesterort i all framtid.

2012-03-24 @ 23:53:27
URL: http://unabellavita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0