59åringen kom, stängde Arese för fler besök, och reste hem som 60

Ansvarig utgivare av Veronica var på besök för inspektion. Nedan följer en kavalkad av mobilkamerabilder med förklaring. Pigna förberedde besöket grundligt, tog på sig "gå-bort-tröjjan" och överlämnade en alldeles särskilt viktig pinne som hon nu har svalt all bark från samt efter det spytt upp det. 
Utgivaren blev fotograferad medan han fotograferade Comosjön. 

Sedan kom vi till dagen före 60-årsdagen. Även om vi tog ut segern i förskott redan dagen innan så tog vi oss pigga till Torino. Egentligen skulle vi åka och köpa en skjorta på Armani-outlet men de hade tydligen slagit igen stället och förvandlat det till en camping för Zigenare, samt att prostituerade hade slagit en järnring runt byggnaden och satt där på sina solbrända och nötta stolar.

Med detta som bakgrund åkte vi in till Torino för en snabb bit mat som istället blev en 3 timmars sittning.  Höjdpunkten var, förutom att ett gäng zigenare försökte sno Veronicas telefon, den här ölen. Mr Rova ville ha en helt vanlig öl, varpå servitören började en lång utläggning om vilket fantastisk öl de hade på lager. Den passade till kött, fisk, pasta, döner-kebab och man fick i princip evigt liv om man drack den. Den presenterades andäktigt i en ishink. Vårt omdöme på denna öl var blandade kommentarer som, ofärdig, tvättmedel, grumlig och överskattad.


Men vi var iaf så här glada av att se spektaklet. Isaac heter den. Och den som dricker denna och njuter behöver varken ringa eller skicka SMS. Någonsin.


På kvällen fortsatte firandet för den blivande 60-åringen och vi gick på anrika Inter-haket i Arese. Cortevecchia. Här har den superintelligente Balotelli minsann ätit fler än en gång. Inne på den lokala enotecan såg vi till vår stolthet att vår gåva till dem från Nordskandinavien (renhornskorken) stod på honnörsbordet. Zlatan spelade ju. Då måste man dit. Det förstår ni ju. Frågor på det?


En timme innan match såg det ut på detta viset inne i stadion. Zlatan exploderade ett par gånger och vann matchen. Publiken här bryr sig inte så mycket om Zlatans stillastående perioder, de vet att han är bäst. Robinho däremot hade en tuffare dag och vi tror vi hörde ordet könsstympning mer än en gång angående hans insatser. 

På det hela taget hade vi en mycket trevlig helg med vårt sista besök här i Arese. När vi körde en facerecognition på internet fick vi veta att Veronica liknar Sandra Bullock, KG liknar Clint Eastwood och jag själv liknar ingenting. 

Väl mött
/Andreas


Kommentarer
Postat av: Karlavagnen

Nä,nä humbug! Inte farao är födelsedagsbarnet en dag över 50! Max typ!!! Trevligt ser ni ut att ha haft det. Kommer att sakna era bloginlägg när ni reser tillbaka till Sverige. F.ö. noterar att man ska undvika Isaac samt att Pigna klär väldigt bra i rött!

2012-03-14 @ 19:04:51
URL: http://laosamayor-karlavagnen.blogspot.
Postat av: Andreas

Vi lovar att framföra komplimangen :) och vi får se, kanske blir det en fortsättning på bloggen, fast i ny skepnad.

2012-03-14 @ 19:18:18
URL: http://unabellavita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0